Familjeläkare

Hos oss på Nydala Vårdcentral kan du boka läkarbesök hos kunniga allmänläkare, med lång erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med allt från tillfälliga besvär till kroniska sjukdomar. Våra läkare är specialister i allmänmedicin och har lång erfarenhet som husläkare. Vi strävar efter kontinuitet, vård med hög kvalitet och personligt bemötande till patienter i alla åldrar.

Vad är en allmänläkare?

En allmänläkare är en läkare som är specialiserad inom allmänmedicin och arbetar med patienter i alla åldrar. Du kan vända dig till våra allmänläkare med de flesta besvär och sjukdomar, så hjälper de dig med utredning, diagnos och behandling. För det mesta kan du få den behandling du behöver direkt på vårdcentralen, men om du har behov av mer specialiserad vård kan läkaren också skriva remiss till en annan vårdgivare. Vi på Hyllie Vårdcentral har dessutom flera olika specialister på plats hos oss, så att du ska kunna få all din vård under ett tak.

Vad kan jag få hjälp med vid läkarbesöket?

När du kommer till oss får du börja med att berätta om dina besvär och efter det undersöker läkaren dig. Utifrån detta kan läkaren sedan ställa diagnos och ta fram en lämplig behandling för dig. Hos allmänläkare kan du få hjälp med det mesta, men några vanliga anledningar att söka hjälp är till exempel:

  1. Allergier
  2. Astma
  3. KOL
  4. Högt blodtryck
  5. Infektioner
  6. Magbesvär och tarmsjukdomar

Similar Posts